06-15067319
info@bezorgservice-lakerveld.nl
Ambachtelijk bereid

Ruime keuze in banket

Banket bezorgservice Teus Lakerveld in Lopikerkapel

Verjaardag, geslaagd, speciale bijeenkomst of gewoon zomaar: er is altijd wel een reden om te genieten van lekker gebak of een heerlijke taart. Wanneer u zelf niet in staat bent uw banket bij de bakker op te halen of indien u een grote bestelling heeft, biedt banket bezorgservice Teus Lakerveld in Lopikerkapel uitkomst. Wij bezorgen van Schoonhoven tot Utrecht al het banket dat u bij ons bestelt.

Ambachtelijke producten

De producten die wij u middels onze banket bezorgservice leveren worden vers gebakken door ambachtelijke banketbakker Aelbers in Lopik. Hier halen wij ’s ochtends de door onze klanten bestelde producten op om deze vervolgens overal in de regio af te leveren. Bakkerij Aelbers beschikt over goed opgeleide en ervaren banketbakkers, waardoor u verzekerd bent van een heerlijk en ambachtelijk gebakken product. Denk bijvoorbeeld aan banketproducten zoals taarten voor tot wel 24 personen, cake, losse gebakjes of andere banketproducten als appelflappen, eierkoeken of luxe koekjes.

Het volledige aanbod kunt u bekijken door middel van de bestellijst op onze website. Deze kunt u tevens gebruiken om een bestelling te plaatsen. Natuurlijk kunt u ook telefonisch bestellen – bel ons op tel. 06-15067319 en wij nemen uw order aan. Zeker wanneer u een groot aantal producten wilt bestellen, bijvoorbeeld voor een grote bijeenkomst of bedrijfsfeest, is het aan te raden per telefoon door te geven wat u wilt. Dan nemen wij namelijk meteen de mogelijkheden met u door.

Voordelige bezorging

Een bestelling de u voor 12 uur ’s middags plaatst, krijgt u gegarandeerd de volgende dag voor 12 uur ’s middags afgeleverd. Bovendien hanteren wij bij Teus Lakerveld banket bezorgservice geen bezorgkosten. Zo geniet u niet alleen van lekkere producten, maar ook een zeer voordelige bezorging. Bestel dus vandaag nog uw banket bij Teus Lakerveld!

Bestel vandaag!

Vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd