06-15067319
info@bezorgservice-lakerveld.nl

De bezorgservice van Teus Lakerveld

Wat u ook wilt bestellen: brood, vlaai of taart, wij leveren het met onze bezorgservice. Zo merkt u waarschijnlijk al dat er veel mogelijk is bij Brood- en banketbezorgservice Teus Lakerveld. Wij hebben voor u de heerlijkste ambachtelijke vlaaien en taarten. Maar ook voor de heerlijkste broodjes en broden bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u met ons afspreken dat wij standaard elke dag of week brood of broodjes bij u komen leveren? Ook dit is mogelijk. Bespreek met onze bezorgservice de mogelijkheden en bel naar 06-15067319.

De heerlijkste vlaaien

Heeft u een feestelijke bijeenkomst? Dan kunt u deze nog feestelijker maken door een vlaai te bestellen en te laten bezorgen door onze bezorgservice. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment van vlaaien. Ideaal om met zijn allen op een feestje lekker van te eten. Heeft u een bedrijfsfeestje? Ook dan kunnen vlaaien een uitkomst zijn. Bestel deze dan ook bij ons zodat wij deze bij u kunnen bezorgen met onze bezorgservice.

Ambachtelijke taarten

Wist u dat alle taarten die u bij ons bestelt op een ambachtelijk manier door banketbakker Aelbers in Lopik gebakken worden? Onze medewerkers halen vroeg in de ochtend de taarten op bij deze banketbakker om deze vervolgens bij u middels onze bezorgservice te bezorgen. De banketbakker werkt met zeer ervaren banketbakkers. Hierdoor geniet u gegarandeerd van de heerlijkste taarten. Laat ons weten wat u wenst, dan zullen wij uw taart bij u bezorgen.

Vers gebakken brood

Wij hebben het lekkerste vers gebakken brood. Bekijk eens op uw gemak onze bestellijst en zie wat voor een lekkers wij allemaal aanbieden. Wij hebben zowel heerlijke broden en broodjes voor het ontbijt en de lunch. Zo kan iedereen wel wat lekkers vinden in ons assortiment. Wilt u dat uw bestelling thuisbezorgd wordt? Maak dan gebruik van onze bezorgservice. Zo hoeft u alleen maar de bestelling te plaatsen en wij doen de rest!

Bezorgservice

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze bezorgservice om taart, vlaai, brood of broodjes te bestellen? U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 06-15067319. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@bezorgservice-lakerveld.nl. En maak gebruik van onze bezorgservice.

Bestel vandaag!

Vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd