06-15067319
info@bezorgservice-lakerveld.nl

Bestel heerlijk brood

Wilt u heerlijk brood bestellen? Dit is niet alleen heerlijk in de ochtend, maar ook perfect voor de lunch. Als u gaat bestellen bij ons, kan het zo zijn dat u zelf het brood niet kunt ophalen. Dan is het voor u een uitkomst om gebruik te maken van onze bezorgservice in de omgeving van Lopikerkapel. Of dat u nu niet uw werkplek kunt verlaten, of dat u uw huis niet kunt verlaten; de bezorgservice van Teus Lakerveld bezorgt de versgebakken producten gewoon bij u voor de deur. Of dit nu een grof volkoren of een lichtbruin tijger brood is, wij zorgen ervoor dat u heerlijk kunt lunchen of ontbijten. Als u brood wilt bestellen, kunt u bellen naar 06-15067319.

Verschillende lekkernijen

Wij zijn ons er bewust van dat smaken verschillen. Hierdoor bieden wij u een ruime keuze als u gaat bestellen bij ons. Bekijk onze bestellijst eens op uw gemak en zie wat voor een lekkers er allemaal op staat. Zo hebben wij voor iedereen wel wat wils. Wij hebben voor zowel het ontbijt als de lunch een ruime keuze. Zo zit er altijd wel iets tussen wat u lekker vindt. Wilt u dat wij standaard bij u onze producten bezorgen? Laat dit dan aan ons weten zodat we samen de mogelijkheden hiervan kunnen bespreken. Zo hoeft u niet elke dag te bestellen, maar wordt het standaard bezorgd.

Plaats uw bestelling vandaag nog

Wilt u eenmalig, wekelijks of zelfs dagelijks gebruik maken van onze bezorgservice uit Lopikerkapel? Bij Teus Lakerveld uit Lopikerkapel is het allemaal mogelijk! Wilt u bestellen bij ons? Weet dan dat wij het brood bezorgen in een straal van 20 kilometer van Lopikerkapel. Ook een voordeel is dat wij geen extra bezorgkosten hiervoor rekenen. Bestelt u voor 12 uur ‘s middags? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag voor 12 uur in de middag. Zo kunt u genieten van het lekkerste brood door simpel te bestellen.

nieuwegein

Contact over brood bestellen

Onze medewerkers hebben altijd veel plezier in hun werk. Uw bestelling wordt dan ook bezorgd door onze vriendelijke en vrolijke bezorgers. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en dat u hierdoor vaker een bestelling bij ons plaatst. Bent u tevreden over onze dienstverlening en producten? Beveel ons dan aan binnen uw eigen netwerk. Zodat steeds meer mensen kunnen genieten van onze heerlijke producten. Wij zijn te bereiken op 06-15067319. Een mail kunt u sturen naar info@bezorgservice-lakerveld.nl. Brood bestellen doet u bij brood- en banketbezorgservice Teus Lakerveld in Lopikerkapel!

Bestel vandaag!

Vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd