06-15067319
info@bezorgservice-lakerveld.nl
Ambachtelijk bereid

Ruime keuze in broodjes

Brood laten bezorgen voor bedrijf of particulier

Bruinbrood, witbrood, croissants of luxe broodjes; wij hebben het allemaal. Ons brood wordt dagelijks vers en ambachtelijk bereid door de lokale bakker. Daarnaast maken wij het u extra gemakkelijk, want wij brengen de bestelling bij u aan huis! Van Schoonhoven tot aan Utrecht brengen wij het verse brood bij u aan de deur. Ook bezorgen wij aan bedrijven. Dus wilt u graag brood op uw werk laten bezorgen? Dat kan!

VERS EN AMBACHTELIJK

Het brood dat wij bij u bezorgen wordt vers gebakken door een ambachtelijke bakker. In de ochtend halen wij hier de bestelde producten op om deze vervolgens bij u aan huis af te leveren. Zo heeft u altijd vers, heerlijk en ambachtelijk brood in huis. Voor ons is het belangrijk dat u van lekker brood kunt genieten. En wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken.

Bent u benieuwd welke broodjes wij aanbieden? U kunt het volledige aanbod bekijken door middel van de bestellijst op onze website. Deze kunt u tevens gebruiken om een bestelling te plaatsen. Natuurlijk kunt u ook telefonisch bestellen – bel ons op tel. 06-15067319 en wij nemen uw order aan. Zeker wanneer u een groot aantal producten wilt bestellen, bijvoorbeeld voor een grote bijeenkomst of bedrijfsfeest, is het aan te raden per telefoon door te geven wat u wilt. Dan nemen wij namelijk meteen de mogelijkheden met u door.

GRATIS BEZORGING

Een bestelling die u voor 12 uur ’s middags plaatst, krijgt u gegarandeerd de volgende dag voor 12 uur ’s middags afgeleverd. Daarnaast betaald u geen bezorgkosten. Zo geniet u niet alleen van het lekkere brood, maar ook van een zeer voordelige bezorging.

Bestel vandaag!

Vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd