06-15067319
info@bezorgservice-lakerveld.nl

Bestel uw heerlijke broodjes

Wilt u de heerlijkste broodjes bestellen? Vers brood is een heerlijk begin van de dag en ook perfect voor de ideale lunch. Wanneer u gaat bestellen bij ons, kan het zijn dat u niet in de gelegenheid bent om de broodjes zelf op te halen. Dan kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. Of u nu niet weg kunt onder werktijd, of dat u als particulier niet uw huis kunt verlaten. Brood- en banketbezorgservice Teus Lakerveld bezorgt de versgebakken lekkernijen gewoon bij u voor de deur. Of dit nu belegde, onbelegde broodjes of croissantjes zijn. Wij zorgen dat u heerlijk kunt ontbijten of lunchen. Als u broodjes wilt bestellen, kunt u bellen naar 06-15067319.

Veel lekkers

Omdat iedereen wat anders lekker vindt, bieden wij een ruime keuze als u gaat bestellen bij ons. Bekijk eens op uw gemak wat voor een lekkers er allemaal op onze bestellijst staat. Zo hebben wij voor iedereen wel wat lekkers. U kunt met ons ook afspreken dat wij zowel uw ontbijt als lunch regelen. Het is maar net wat u wenst. Wilt u met ons afspraken maken over dat wij elke dag bezorgen bij u? Laat ons dit dan weten, zodat wij met u de mogelijkheden hiervan kunnen bespreken. Dan hoeft u ook niet elke dag te bestellen, maar wordt er gewoon standaard bezorgd bij u.

Bestel vandaag nog

Of u nu eenmalig, wekelijks of zelfs dagelijks gebruik wilt maken van onze bezorgservice in Lopikerkapel, bij Teus Lakerveld kan het allemaal. Als u gaat bestellen bij ons, bezorgen wij uw broodjes in een straal van 20 kilometer rondom Lopikerkapel. Tevens hanteren wij geen extra bezorgkosten hiervoor. En wanneer u voor 12 uur ‘s middags bestelt, is uw bestelling de volgende dag gegarandeerd voor 12 uur bezorgd. Zo kunt u zonder veel moeite genieten van de heerlijkste broodjes door simpel alleen maar te bestellen.

Broodjes bestellen

Contact over uw broodjes bestellen

Ons personeel heeft zeer veel plezier in het werk. Dit zult u ook ervaren wanneer wij bij u bezorgen. De heerlijkste lekkernijen worden dan ook bezorgd door de meest vriendelijke en vrolijke bezorgers. Wij vinden het belangrijk dat u geniet van onze producten en hopen door de kwaliteit die wij leveren, dat u de volgende keer weer een bestelling plaatst. Bent u tevreden over onze producten en diensten? Beveel ons dan ook aan binnen uw eigen netwerk. Zo kunnen meer mensen genieten van onze heerlijke producten. U kunt ons bellen op 06-15067319. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@bezorgservice-lakerveld.nl. Wanneer gaat u broodjes bestellen bij ons?

Bestel vandaag!

Vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd