06-15067319
info@bezorgservice-lakerveld.nl

Een taart, brood of vlaai bestellen vanuit Lopikerkapel

Woont u in Lopikerkapel en wenst u een heerlijke taart, brood of vlaai te bestellen? Dan bent u bij Brood- en banketbezorgservice Teus Lakerveld aan het juiste adres. Onze bezorgservice is ideaal wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw heerlijke, verse brood zelf op te halen. U kunt namelijk gratis online uw taart of brood bestellen. Wij komen dan uw brood, taart of vlaai bezorgen bij u thuis. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Of wenst u direct een bestelling te plaatsen? Bel ons dan via 06-13800449 of plaats uw bestelling voor 12.00 uur via onze website. Wij zorgen er dan voor dat uw taart wordt thuisbezorgd in Lopikerkapel.

Laat uw brood, taart of vlaai gratis bezorgen in Lopikerkapel

Wilt u genieten van heerlijk, vers gebakken brood of banket in Lopikerkapel? Maar bent u niet in staat om zelf uw bestelling op te halen? Dan is onze bezorgservice ideaal. Naast dat wij uw vlaai of taart bezorgen bij u thuis, kunnen ook bedrijven en instanties gebruik maken van onze bezorgservice. U kunt ons inschakelen wanneer u in een straal van 20 kilometer rondom onze vestigingsplaats (Lopikerkapel) woont. U kunt via een bestellijst op onze website eenvoudig online uw taart, brood of vlaai bestellen. Het fijne van onze bezorgservice is dat hij geheel gratis is! Zo geniet u straks eenvoudig van een heerlijk brood of taart die wordt thuisbezorgd.

Onze ambachtelijke producten in Lopikerkapel

Onze brood- en banketbezorgservice staat bekend om zijn ambachtelijke producten. Zo worden onze banketproducten vers gebakken door de ambachtelijke banketbakker Aelbers in Lopik. ‘s ochtends halen wij alle bestelde producten op en vervolgens leveren wij ze door de gehele regio. De taart of vlaai die wij bezorgen is gemaakt door goed opgeleide en ervaren bakkers. Hiermee bent u verzekerd van heerlijke en ambachtelijk gebakken producten.

Gemakkelijk online brood bestellen

Ook wanneer u besluit online uw brood te bestellen, kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Brood is heerlijk om mee te ontbijten of te lunchen. Net als bij onze banketproducten, wordt het brood gebakken door bakker Aelbers. U kunt bij ons terecht voor volkoren, tarwe en wit brood. Maar ook belegde of onbelegde broodjes en croissantjes behoren tot de mogelijkheden. Uw brood bestellen en bezorgd krijgen was nog nooit zo makkelijk met onze bezorgservice.

Taart thuisbezorgd

Krijg uw taart thuisbezorgd met onze bezorgservice in Lopikerkapel

Wilt u ook online een taart, vlaai of brood bestellen? Of wenst u meer informatie over onze bezorgservice? Neem dan contact met ons op via 06-15067319 of mail naar info@bezorgservice-lakerveld.nl. Tevens kunt u direct online onze bestellijst invullen. Bestel voor 12.00! Wij komen graag uw brood, taart of vlaai bezorgen in Lopikerkapel.

Bestel vandaag!

Vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd