06-15067319
info@bezorgservice-lakerveld.nl

Online brood bestellen

Kijk eens online welk brood wij in ons assortiment hebben. Onze broden kunt u bekijken op onze bestellijst. Hierdoor kunt u online het brood en de prijs zien. Als er iets lekkers tussen staat, kunt u dit bestellen bij ons. Er is niets lekkerder dan te ontbijten of lunchen met een heerlijk stukje vers brood van de bakker. Kunt u zelf niet de bestelling ophalen? Of heeft u een zeer grote bestelling geplaatst? Dan is Brood- en banketbezorgservice Teus Lakerveld in Lopikerkapel u graag tot dienst. Want wij kunnen namelijk in een straal van 20 kilometer van Lopikerkapel al uw broden bezorgen. Online een brood bestellen doet u bij ons!

Ambachtelijk brood bestellen

Al onze broden die wij door onze bezorgservice aan u leveren, worden te allen tijde vers gebakken. Nadat de broden vers zijn gebakken, kunnen wij deze in de gehele regio bezorgen bij onze klanten. De mensen die uw broden bakken zijn echte vakmensen, die jarenlange ervaring hebben in het vak. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat u bij ons de lekkerste broden krijgt. Heeft u op onze bestellijst al een keuze gemaakt uit het lekkerste brood? En wilt u online een bestelling plaatsen? Geef dit dan aan ons door.

Ons assortiment

Als u een brood gaat bestellen, kunt u ons assortiment bekijken op de bestellijst op onze website. Deze lijst kunt u tevens gebruiken om online een bestelling te plaatsen. Ook is het mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen. Dit is zeker gemakkelijk als u nog vragen heeft of als u een grote bestelling wilt plaatsen. Ook kunnen wij uitleg geven over onze verschillende broden. Zo hebben wij altijd wel wat lekkers dat past bij uw smaak.

De bezorging is gratis

Wist u dat als u een bestelling plaatst voor 12 uur in de middag, u deze de volgende dag bezorgd krijgt voor 12 uur in de middag? Brood- en banketbezorgservice Teus Lakerveld hanteert voor deze bezorgservice geen extra kosten. Zo is bestellen en laten bezorgen zeer voordelig. En u geniet ook nog eens van de heerlijkste ambachtelijke producten.

Online brood bestellen

Neem contact met ons op

U kunt een bestelling bij ons op meerdere manieren doorgeven. U kunt ons bijvoorbeeld bellen op het nummer 06-15067319. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@bezorgservice-lakerveld.nl. Online brood bestellen doet u bij Brood- en banketbezorgservice Teus Lakerveld!

Bestel vandaag!

Vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd