06-15067319
info@bezorgservice-lakerveld.nl

Online taart bestellen

Bekijk eens online welke taart wij hebben. Deze taarten kunt u bekijken op onze bestellijst. Zo kunt u online de taart en de prijs zien voordat u gaat bestellen. Of het nu gaat om een verjaardag, speciale bijeenkomst of zomaar een feestje, er is altijd wel een goede reden om te genieten van een heerlijke taart. Bent u zelf niet in staat om uw bestelling bij de bakker op te halen? Of heeft u een grote bestelling? Dan biedt Brood- en banketbezorgservice Teus Lakerveld in Lopikerkapel de uitkomst. Wij bezorgen namelijk in de omgeving van Lopikerkapel al uw taarten. Online een taart bestellen doet u bij ons!

Ambachtelijke taart bestellen?

De producten die wij u middels onze bezorgservice leveren worden altijd vers gebakken door de ambachtelijke banketbakker Aelbers in Lopik. Wij halen hier in de ochtend de door onze klanten bestelde producten op om deze overal in de regio te bezorgen. Bakkerij Aelbers beschikt over goed opgeleide en ervaren banketbakkers. Hierdoor leveren wij te allen tijde de lekkerste taarten. Wij kunnen zelfs een taart maken voor tot wel 24 personen. Wilt u al online een bestelling plaatsen?

Het assortiment

Als u een taart gaat bestellen, kunt u zoals eerder aangegeven het aanbod bekijken op onze bestellijst. Deze lijst vindt u op onze website. Ook kunt u deze lijst gebruiken om online een bestelling te plaatsen. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch een bestelling bij ons plaatsen. Dit is zeker gemakkelijk wanneer u een groot aantal producten wilt bestellen, zoals voor een bedrijfsfeest of grote bijeenkomst. Dan kunnen wij namelijk direct alle mogelijkheden met u bespreken en tevens uw vragen beantwoorden.

Gratis bezorging

Als u een bestelling plaatst voor 12 uur ‘s middags, dan krijgt u deze gegarandeerd de volgende dag voor 12 uur ‘s middags afgeleverd. Tevens hanteert Brood- en banketbezorgservice Teus Lakerveld geen extra kosten voor de bezorgservice wanneer u gaat bestellen bij ons. Zo geniet u niet alleen van lekkere producten, maar ook van een voordelige bezorging.

Taart thuisbezorgd

Contact

Als u een bestelling bij ons gaat plaatsen, kunt u dit bij ons op meerdere manieren doen. Zo zijn wij telefonisch te bereiken op het volgende nummer 06-15067319. Maar u kunt natuurlijk ook een bestelling plaatsen door de bestellijst in te vullen en naar ons toe te sturen. Mailen kan naar info@bezorgservice-lakerveld.nl. Online een taart bestellen doet u bij ons!

Bestel vandaag!

Vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd