06-15067319
info@bezorgservice-lakerveld.nl

Eenvoudig een taart bestellen via onze bezorgservice

Wilt u op een eenvoudig manier een taart bestellen? Bij Brood- en Banketbezorgservice Teus Lakerveld bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor een snelle, gratis bezorgservice met de lekkerste taarten, vlaaien en broden. Onze bezorgservice is ideaal wanneer u bijvoorbeeld een grote bestelling wilt doen of wanneer u niet in staat bent om zelf uw bestelling op te halen. Wenst u meer te weten te komen over onze bezorgservice? Bel dan naar 06-13800449. Tevens kunt u een taart bestellen via onze online bestellijst.

Laat uw taart gratis bezorgen

Wanneer u een heerlijke taart wenst te laten bezorgen, staan wij graag voor u klaar. Wij bieden een ideale manier om van banket of brood te genieten, zonder dat u direct de bakkerij hoeft te bezoeken. Onze vestigingsplaats is in Lopikerkapel en van daaruit helpen wij iedereen in een straal van 20 kilometer. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op onze bezorgservice rekenen. Bestellen voor 12.00 betekent de volgende ochtend in huis. Het fijne van onze bezorgservice is dat hij helemaal gratis is!

Taart van een ambachtelijke banketbakker bestellen

De producten die onze banket bezorgservice leveren worden in Lopik vers gebakken door de ambachtelijke banketbakker Aelbers. ‘s Ochtends worden alle bestelde producten door ons opgehaald en vervolgens door de hele regio afgeleverd. Bij bakkerij Aelbers werken de beste banketbakkers die u graag laten genieten van de lekkerste producten. Wenst u meer te weten over onze bezorgservice? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wat u allemaal kunt bestellen via onze bezorgservice

Wat kunt u allemaal bestellen via onze bezorgservice? U kunt bij ons terecht voor cake en losse gebakjes, maar u kunt ook kiezen voor banketproducten als appelflappen, eierkoeken of luxe koekjes. Tevens kunnen wij een grote taart voor tot wel 24 personen leveren. Heeft u nog een feest in het verschiet? Of wilt u trakteren op uw werk? Onze bezorgservice staat graag voor u klaar. Naast banketproducten, kunnen wij u ook helpen met versgebakken brood en verschillende soorten vlaaien. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Taart thuisbezorgd

Vul onze online bestellijst in

Wenst u ook banket of brood te bestellen? Wij willen graag uw taart, vlaai of brood bezorgen. U kunt ons inschakelen door te bellen naar 06-15067319 of u mailt via info@bezorgservice-lakerveld.nl. Tevens kunt onze online bestellijst invullen om een taart te bestellen.

Bestel vandaag!

Vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd