06-15067319
info@bezorgservice-lakerveld.nl

Laat uw taart bezorgen door onze bezorgservice

Wenst u in de omgeving van Lopikerkapel een taart te laten bezorgen? Schakel dan de Brood- en Banketbezorgservice van Teus Lakerveld in. Wij bieden u een snelle, gratis bezorgservice met de lekkerste vlaaien, taarten en broden. Wanneer u niet de gelegenheid heeft om zelf uw bestelling op te halen, is onze bezorgservice ideaal. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze bezorgservice? Bel ons dan via 06-13800449 of doe uw bestelling via onze bestellijst. Wij zullen dan de volgende dag uw taart bezorgen.

Uw taart gratis geleverd met onze bezorgservice

Wenst u gemakkelijk een taart te bestellen? Wij willen u graag helpen. Met onze bezorgservice kunt u van brood of banket genieten, zonder dat u een bakkerij moet bezoeken om de bestelling op te halen. Wij staan voor iedereen klaar die in een straal van 20 kilometer om onze vestigingsplaats in Lopikerkapel woont. Zowel particulieren als bedrijven kunnen onze bezorgservice inschakelen. Bestelt u voor 12.00? Dan komen wij uw bestelling de volgende ochtend bezorgen. Het mooiste is dat onze bezorgservice nog helemaal gratis is ook!

Een taart van een ambachtelijke banketbakker

Iedere vlaai of brood wordt vers gemaakt en gebakken door de ambachtelijke banketbakker Aelbers in Lopik. Alle bestelde producten worden ‘s ochtends opgehaald en vervolgens door de hele regio geleverd. De banketbakkers bij Aelbers zijn zeer ervaren en zijn speciaal opgeleid om het lekkerste banket te maken. Wilt u meer te weten komen over onze bezorgservice? Benader ons dan voor meer informatie.

Wat laat u bezorgen via onze bezorgservice?

Welke producten kan onze bezorgservice allemaal bezorgen? Wij leveren onder andere cake en losse gebakjes, maar u kunt ook bij ons terecht voor banketproducten als appelflappen, eierkoeken of luxe koekjes. Ook voor een grote taart voor tot wel 24 personen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met onze bezorgservice wanneer u bijvoorbeeld een feest wilt vieren of wilt trakteren op uw werk. Naast banketproducten, bezorgen wij ook vers gebakken brood en verschillende soorten vlaaien. Neem contact op en ontvang meer informatie over de mogelijkheden.

Taart thuisbezorgd

Vul onze online bestellijst in

Wilt u graag banket of brood laten bezorgen? Wij staan graag voor u klaar met een heerlijke taart, vlaai of brood. U kunt onze bezorgservice bereiken via 06-15067319 of u mailt viainfo@bezorgservice-lakerveld.nl. U kunt ook onze online bestellijst invullen. Wij komen dan de volgende dag uw vlaai of taart bezorgen.

Bestel vandaag!

Vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd