06-15067319
info@bezorgservice-lakerveld.nl

Taart thuisbezorgd

Kijk eens op uw gemak op onze website welke taart uw voorkeur heeft. Wij hebben namelijk verschillende soorten taarten op onze bestellijst staan. En als u dit wenst, wordt deze ook nog eens bij u thuisbezorgd. Of u nu een speciale bijeenkomst, een verjaardag of een andere reden heeft voor feestje? Er zijn altijd wel genoeg redenen te bedenken waarom het tijd is voor een heerlijk stukje taart. Zoals eerder vermeld kunt u, als u niet zelf in staat bent om de bestelling op te halen, deze thuisbezorgd krijgen door ons. Ook is dit een prima oplossing als u een grote bestelling plaatst. Wij bezorgen in een straal van 20 kilometer rondom Lopikerkapel. Laat uw taart thuisbezorgd worden!

Ambachtelijke taart

Alle taarten die u bij ons bestelt, worden altijd vers gebakken door de ambachtelijke banketbakker Aelbers in Lopik. Wij staan vroeg op in de ochtend, om de taarten die u bij ons als klant besteld op te halen en vervolgens te bezorgen. De bakkerij waarmee wij samenwerken heeft goed opgeleide en ervaren banketbakkers in dienst. Zo kunt u ervan uitgaan dat u de heerlijkste taarten krijgt. Het is bij deze bakkerij zelfs mogelijk om een taart te krijgen voor tot wel 24 personen. Laat ons uw bestelling weten! Dan wordt deze zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd.

Ons assortiment

Wanneer u een bestelling bij ons wilt plaatsen, kunt u ons assortiment bekijken op de bestellijst op onze website. Deze kunt u ook gebruiken als u online een bestelling wilt plaatsen. Het is ook altijd mogelijk om een bestelling telefonisch te plaatsen bij ons. Dit hebben wij dan ook het liefst wanneer u een grote bestelling wilt plaatsen. Dan kunnen we met u als klant alles bespreken en als u nog vragen heeft, kunnen wij deze meteen beantwoorden.

Gratis thuisbezorgd

Plaatst u een bestelling voor 12 uur ‘s middags? Dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag voor 12 uur ‘s middags thuisbezorgd wordt. Wanneer u Brood- en banketbezorgservice Teus Lakerveld een taart laten bezorgen, zijn hier geen bezorgkosten aan verbonden. Zo krijgt u niet alleen de lekkerste taarten, maar ook nog eens het voordeel van gratis thuisbezorgd.

Taart thuisbezorgd

Neem contact op

Wanneer u wilt dat uw taart thuisbezorgd wordt, kunt u een bestelling plaatsen door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken op 06-15067319. Natuurlijk kunt u ook een mail sturen naar info@bezorgservice-lakerveld.nl. Wij zorgen ervoor dat uw taart thuisbezorgd wordt!

Bestel vandaag!

Vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd