06-15067319
info@bezorgservice-lakerveld.nl

Bestel een heerlijke vlaai

Wanneer u een feestelijke bijeenkomst heeft, wordt het nog gezelliger als u een heerlijke, ambachtelijke vlaai gaat bestellen. Brood- en banketbezorgservice Teus Lakerveld heeft verschillende vlaaien in het assortiment. Deze vlaaien zijn zeer geschikt om met elkaar te delen. Bestelt u uw vlaaien bij ons? Dan kunt u deze bij u thuis laten bezorgen door gebruik te maken van onze gratis bezorgservice. Wij bezorgen voor zowel bedrijven als particulieren in de omgeving van Lopikerkapel. U kunt onder andere een vlaai bestellen door te bellen naar 06-15067319.

Limburgse vlaaien van bakker Aelbers

Onze brood- en banket bezorgservice heeft een samenwerking met de ambachtelijke banketbakker Bakkerij Aelbers uit IJsselstein. Weet u al welke vlaai u wilt? U kunt de volgende varianten bestellen bij ons:

  • Abrikozen
  • Kersen
  • Appelkruimel
  • Rijst
  • Een seizoensgebonden variatie

Bovendien, als u gaat bestellen bij ons, kunt u kiezen uit de formaten normaal (€10,95) of groot (€13,50). Dit is helemaal voordelig omdat de bezorgservice van Teus Lakerveld geen extra kosten rekent voor bestellen. Gaat u bestellen voor 12 uur ‘s middags? Dan bezorgen wij de volgende dag voor 12 uur in de middag.

Het bestellen

Een bestelling voor een vlaai kunt u plaatsen via ons bestelformulier, dat te downloaden is op onze website. Maar u kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen om een bestelling te plaatsen voor een vlaai. Wij raden aan om telefonisch een bestelling te plaatsen, wanneer u als bedrijf of particulier een grote bestelling wilt plaatsen. Wij kunnen namelijk aan de telefoon met u direct de verschillende mogelijkheden bespreken. Zo krijgt u de heerlijkste vlaai!

Taart thuisbezorgd

Contact over uw vlaai bestellen

Onze medewerkers hebben veel plezier in hun werk en dat zult u ook ervaren. De lekkerste vlaaien worden dan ook bezorgd door onze vriendelijke en vrolijke bezorgers. Wij vinden het belangrijk dat u geniet van onze vlaaien en dat u de volgende keer weer een bestelling bij ons plaatst. Bent u tevreden over onze producten en diensten? Beveel onze heerlijke vlaaien en goede bezorgservice ook aan binnen uw eigen netwerk. Zo kunnen nog meer mensen genieten van de heerlijkste vlaaien! U kunt ons telefonisch bereiken op 06-15067319. Een mail stuurt u naar info@bezorgservice-lakerveld.nl. Wanneer gaat u de heerlijkste vlaai bestellen?

Bestel vandaag!

Vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd