06-15067319
info@bezorgservice-lakerveld.nl

Een heerlijke vlaai bestellen

Heeft u een feestelijk bijeenkomst en wilt u het nog een stuk gezelliger maken? Laat dan een vlaai bezorgen door Brood- en banketbezorgservice Teus Lakerveld. Wij hebben meerdere vlaaien in ons assortiment. En deze vlaaien kunt u heerlijk met z’n allen opeten en delen. Gaat u uw vlaaien bij ons bestellen? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis bezorgservice. Wij bezorgen voor zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Lopikerkapel. U kunt een vlaai laten bezorgen door te bellen naar 06-15067319.

De lekkerste Limburgse vlaaien

Wij hebben als brood- en banketbezorgservice een samenwerking met de ambachtelijke banketbakker Bakkerij Aelbers uit IJsselstein. Welke vlaai heeft uw voorkeur? Wij bezorgen de volgende varianten bij u:

  • Appelkruimel
  • Rijst
  • Abrikozen
  • Kersen
  • Een seizoensgebonden variatie

Als u een bestelling plaatst bij ons, bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit de formaten normaal (€10,95) of groot (€13,50). Dit is zeer voordelig voor u omdat de bezorgservice van Teus Lakerveld geen extra kosten rekent voor het bezorgen. Als u bij ons bestelt voor 12 uur ‘s middags, dan bezorgen wij de volgende dag voor 12 uur in de middag.

Uw bestelling doorgeven

Via ons bestelformulier kunt u een bestelling voor een vlaai doorgeven. Deze is te downloaden op onze website. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om telefonisch een bestelling te plaatsen voor uw vlaai. Als u als bedrijf of als particulier een grote bestelling wilt plaatsen, is het verstandig om telefonisch contact met ons op te nemen. Dan kunnen we met u de verschillende mogelijkheden bespreken en ook kunt u aangeven hoe laat wij kunnen bezorgen. Bij ons bestelt u de lekkerste vlaai!

Taart thuisbezorgd

Contact over uw vlaai bezorgen

De mensen die voor ons werken, hebben plezier in hun werk. De heerlijke vlaaien die u bestelt, worden dan ook bezorgd door onze vrolijke en vriendelijke bezorgers. Ons doel is om u de heerlijkste vlaaien te leveren, zodat u de volgende keer weer een bestelling bij ons plaatst. Bent u positief over onze diensten en producten? Laat dit dan weten aan vrienden, kennissen en familie, zodat ook zij kunnen genieten van de heerlijkste vlaaien. U kunt ons bellen op 06-15067319. Of stuur een mail naar info@bezorgservice-lakerveld.nl. Laat ons uw vlaai bezorgen!

Bestel vandaag!

Vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd