06-15067319
info@bezorgservice-lakerveld.nl
Ambachtelijk bereid

Ruime keuze in vlaaien

Vlaaien bestellen en laten bezorgen in omgeving Lopikerkapel

Een feestelijke bijeenkomst wordt extra gezellig met heerlijke, ambachtelijk bereide Limburgse vlaaien. Deze bestaan in vele verschillende varianten en zijn perfect geschikt om met elkaar te delen. Bestel bij vlaaien bezorgservice Teus Lakerveld in Lopikerkapel en laat het door u gewenste product gewoon bij u aan de deur bezorgen. Voor zowel bedrijven als particulieren in de regio staan wij klaar.

Limburgse vlaaien van bakker Aelbers

Bij Teus Lakerveld brood- en banket bezorgservice werken wij samen met ambachtelijke banketbakker Bakkerij Aelbers uit IJsselstein. Hier kunt u kiezen diverse overheerlijke smaken zoals abrikozen, kersen, appelkruimel, rijst, of een van de seizoensgebonden variaties. Voor de zomer zijn dat aardbeien de luxe en de fruitige bollenveld vlaai. Bovendien kunt u deze vlaaien bestellen in de maten normaal (€10,95) of groot (€13,50). Helemaal voordelig omdat er bij Teus Lakerveld vlaaien bezorgservice geen extra kosten zijn verbonden aan onze bezorgdienst. Uw vlaaien ontvangt u zo spoedig mogelijk: wanneer uw bestelling voor 12 uur ’s middags binnen is, ontvangt u deze de volgende dag ook voor 12 uur.

Een bestelling plaatsen

Uw bestelling kunt u plaatsen via ons bestelformulier dat u op onze website kunt downloaden, of door telefonisch contact met ons op te nemen via tel. 06-15067319. Dit laatste is zeker aan te raden wanneer u, als bedrijf maar ook als particulier, een grote bestelling wilt doen. Aan de telefoon kunnen wij namelijk direct de mogelijkheden met u bespreken.

Wij hebben plezier in ons werk, en dat zult ook u ervaren. Uw vlaaien worden dan ook afgeleverd door onze vriendelijke en vrolijke bezorgers. Heeft u nog vragen, dan kunt u ook gerust contact met ons zoeken. De medewerkers van Teus Lakerveld vlaaien bezorgservice staan u graag te woord!

Bestel vandaag!

Vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd